Set van 3 Grace hangspeeltjes voor babygym - Space whale blue multi mix

Gebreid speelgoed voor de baby gym

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3592

Apollo 11 inspiratie (36)

Houd je baby bezig met de schattige Grace Playgym accessoires. Drie gebreide speeltjes die de hand-oogcoördinatie en ruimtelijkheid van je baby trainen. En je babygym interessanter maken.

26,00 €

18,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12991-9803-ONE SIZE-CU

CollectieGrace
TypeHangspeeltjes
PrintsSpace Mix
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Set van 3 hangspeeltjes voor de babygym Grace Space Blue Multi mix van Liewood gemaakt uit puur gebreid katoen in de mooiste Liewood kleuren. In de set zitten 3 verschillende hangspeeltjes: een maan, ufo en space shuttle. Houten babygym in mooi blank beukenhout apart verkrijgbaar.

Materiaal: 100% organisch eco-katoen, met CE label
Wasadvies: niet wassen • proper maken met een vochtige doek • niet strijken • niet geschikt voor de droogkast • niet bleken • geen droogkuis

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories