Houten babygym Natural

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD796

Stijlvol spelen met Liewood (69)

Speelbogen zijn het perfecte eerste speelgoed voor de allerkleinsten.

Combineer deze prachtige houten babygym met de Gio grijpspeeltjes en een zacht speelmat en je bent vertrokken voor uren speelplezier. Plus ze staat erg mooi in elk stijlvol en hip interieur.

75,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12819 6000

CollectieGio
TypeBabyspeelgoed
KleurBruin

Stijlvolle babygym uit natuurlijk hout van Liewood. Staat prachtig in zowel de baby- als woonkamer. Je kan er makkelijk Liewood Gio grijpspeeltjes aanhangen en natuurlijk ook andere speeltjes. Ideaal voor afwisseling te bieden aan je mini speelvogel.

Materiaal: beukenhout - het natuurlijk blank hout heeft een anti-bacteriële functie.

Afmetingen: 42 cm hoog - 65 cm breed

Onderhoud: proper maken met een vochtige doek • niet onderdompelen in water • aan de lucht laten drogen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0003
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories