Kleine speelmat - Head in the clouds S - Blush Rose

Roze wolk speeltapijt van Quut om op te spelen

Staat: Nieuw product

Quut

MCH241

Maak een gezellig speelhoekje in elke kamer met deze grote wolk speeltapijt van het coole merk Quut.

De lichtblauwe speelmat groeit mee met je kleintje: van een stevig oppervlak om op te kruipen, naar een veilige ondergrond voor de eerste stapjes, tot een gezellig leeshoekje of klein theater als ze groter zijn. Om het even welke mijlpaal, de Quut speelmat vormt het ideale decor voor het creëren van onvergetelijke herinneringen en héél veel speelplezier!

49,95 €

39,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU172222

CollectieHeads in the clouds
TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurRoze

Knappe grote speelmat Head in the Clouds Dusty Blue uit de collectie van Quut, met rustgevende en subtiele kleuren. Deze luxueuze, zachte speelmat uit schuim bestaat uit 10 grote puzzelstukken en heeft een schattige, poëtische vorm. Een speels, kindvriendelijk en toch stijlvolle must-have voor een speelhoekje in je leefruimte, speel- of kinderkamer.

Enkele leuke features:
  • Keuze uit 4 verschillende opstellingen: plat op de grond, tegen de muur, ...

  • Dubbelzijdig, dus perfect om af te wisselen.

  • Past zich aan in functie van de fasen in de ontwikkeling van je kind

  • Volledig waterproof waardoor de Quut speeltapijten superhygiënisch zijn en geen vloeistoffen absorberen

  • Eenvoudig schoon te maken: een vochtige doek en milde zeep volstaan

  • Ook verkrijgbaar in lichtgrijs of in een kleiner exemplaar.

Afmetingen: 175 x 145 cm - 1,2 cm dik
Materiaal: niet-toxisch & waterafstotend EVA schuim

EVA Foam is een uiterst kindvriendelijk materiaal. Het vormt een zachte ondergrond, is vochtbestendig, super hygiënisch en warmte-isolerend. Bye, bye koude vloeren. Kindjes kunnen dus veilig en comfortabel op de grond spelen. Bovendien kan je het materiaal eenvoudig onderhouden door af en toe proper te maken met een vochtige doek, wat water en milde zeep. EVA is een zacht schuim met een gesloten celstructuur en absorbeert geen vocht.

Bekijk de mogelijkheden in de productvideo van deze unieke speelmat:

Deze grote speelmat is makkelijk in elkaar te puzzelen én biedt oneindig veel mogelijkheden.

Check het in onderstaande montage video:

_

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande baby-items en klassiek speelgoed opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor verlengen en daar slagen ze zeker in!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....