Kleine speelmat - Head in the clouds S - Dusty Blue

Blauwe wolk speeltapijt van Quut om op te spelen

Staat: Nieuw product

Quut

MCH242

Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES (103)

Laat je baby op wolkjes zitten, liggen én spelen. Deze wolk speeltapijt van Quut is ideaal om een compact speelhoekje in je woonkamer te maken of de kinderkamer op te vrolijken.

Het unieke design biedt tal van mogelijkheden. Het is de perfecte setting voor uren speelplezier en fijne knuffelmomentjes voor je kleine speelvogel(s)!

49,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU172246

CollectieHeads in the clouds
TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurBlauw
STOP/FINISTOP

Cute speelmat Head in the Clouds small Dusty Blue uit de collectie van Quut, met rustgevende en subtiele kleuren. Deze uniek en zachte speelmat uit schuim bestaat uit 6 puzzelstukken en zorgt voor een speels, kindvriendelijk en toch stijlvolle speelplekje in je leefruimte, speel- of kinderkamer.

Enkele leuke features:
  • Keuze uit 3 verschillende opstellingen: plat op de grond, met het wolkje omhoog en tegen een muur.

  • Dubbelzijdig, dus perfect om af te wisselen.

  • Groeit mee met je kind en de fase van ontwikkeling

  • Volledig waterproof waardoor de Quut speeltapijten superhygiënisch zijn en geen vloeistoffen absorberen

  • Eenvoudig schoon te maken: een vochtige doek en milde zeep volstaan

  • Ook verkrijgbaar in andere kleuren of een groter formaat

Afmetingen: 145 x 90 cm - 1,2 cm dik
Materiaal: niet-toxisch & waterafstotend EVA schuim

EVA Foam is een uiterst kindvriendelijk materiaal. Het vormt een zachte ondergrond, is vochtbestendig, super hygiënisch en warmte-isolerend. Bye, bye koude vloeren. Kindjes kunnen dus veilig en comfortabel op de grond spelen. Bovendien kan je het materiaal eenvoudig onderhouden door af en toe proper te maken met een vochtige doek, wat water en milde zeep. EVA is een zacht schuim met een gesloten celstructuur en absorbeert geen vocht.

Bekijk de mogelijkheden in de productvideo van deze unieke speelmat:

_

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande baby-items en klassiek speelgoed opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor verlengen en daar slagen ze zeker in!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES
Inspiratie en stories