Boxkleed rond May - Milky

Gewatteerde speelmat met bloemetjesprint

Staat: Nieuw product

KoeKa

BBKK355

Een box is pas echt compleet met een boxkleed. Dit kleedje heeft een ronde vorm, en dus ideaal voor een ronde babybox. Je kleine rakker ligt zo zacht en comfortabel.

Daarnaast kun je het kleedje gewoon met je baby mee verplaatsen. Leg hem op de grond voor onder de babygym, als speelkleed of op de zetel als je daar met je baby gaat spelen.

99,95 €

79,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1024-4007 105-90

TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurCrème

Boxkleed rond May Milky van Koeka is een rond kleed speciaal voor in de babybox. Het boxkleed is voorzien van knisperende blaadjes, deze prikkelen de zintuigen en met de koordjes bind je het kleed tot een handig pakketje. Perfect om het kleed te verplaatsen, of zelfs mee naar buiten te nemen. Doordat de vulling met de naden is meegestikt, blijft de vulling goed op zijn plek tijdens het wassen. Je kleintje kan zich dus volledig uitleven!

Dit leuke boxkleed maakt deel uit van de May collectie. May knipoogt naar het buitenleven; natuur, dier en mens zijn hier verbonden en genieten van rust staat centraal. May is een complete lijn met producten die voorziet in de basisbehoefte voor de verzorging van jouw baby. De vrolijke bloemenprint tovert zo een glimlach op je gezicht.

 

Afmetingen: 90 cm

Materiaal: 90% organisch katoen 10% polyester (vulling)

Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogkast, op de laagste stand strijken

_

Koeka is een Nederlands merk, dat zich echt toespitst op baby-essentials. Niet enkel functioneel voor ouder en kind, maar ook matchy met het interieur. Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een echt lifestyle merk. De collectie speelt in op de huidige trendkleuren en materialen, zonder te moeten inboeten op kwaliteit. En net daarom zijn wij fan van dit babymerkje; hun baby-accessoires staan garant voor een tijdloos design, voor elk wat wils. Koeka kiest ook vaker voor duurzame materialen, en dat kunnen wij bij de Kleine Zebra alleen maar aanmoedigen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
354000.111
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.