Houten telefoon met geluid

Speelgoed smartphone voor drukke bellers vanaf 18 maanden

Staat: Nieuw product

Janod

JS323

Gaat jouw kleine spruit ook steeds aan de haal met je mobieltje? Dit leuke toesteltje is speciaal ontworpen voor echte kletsmajoortjes. De cijfertjes draaien vrolijk rond en in het spiegeltje zien ze hun reflectie. Even drukken op het groen telefoontje en 'drrriiiiiing'!

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05334

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Een telefoon met geluiden om net zoals de volwassenen te doen! De telefoon bevat 7 geluidstoetsen van zacht kunststof. Het toestel is gemaakt uit beukenhout met kunststof toetsen en een afneembare silicone hoes.

Werkt op 3 (LR44) batterijen, meegeleverd.
Afmetingen: 6,5 x 2,5 x 12 cm.
Geschikt voor kinderen tussen 18 en 36 maanden

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.050.120.25
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/02/2020
Leuk en mooi artikel. Beetje aan de grote kant voor de kleine kinderhandjes.
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.