Puzzel Opposites - Hot & Cold - 48 stukjes

Milieuvriendelijke dierenpuzzel voor de mini puzzelaars

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER523

Play time! Deze leuke legpuzzel is ideaal voor de mini puzzelaars. De grote puzzelstukken maken het makkelijk voor de kleine handen om vast te nemen en in elkaar te steken.

Van zodra de puzzel klaar is, zie je een bonte verzameling aan dieren uit warme en koude regio's.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3876052

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Hot & Cold Opposites Puzzel van Crocodile Creek bestaat uit 48 stukjes met verschillende dieren uit koude en warme plaatsen. Deze puzzel is gemaakt van eco-vriendelijke materialen.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Materiaal: gerecycleerd karton
Afmetingen puzzel: 68,9 x 50,8 cm
Afmetingen doos: 27,9 x 27,9 x 5,1 cm

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!