4 eerste puzzels - Jonge dieren

Staat: Nieuw product

Haba

HAB982

Leer deze schattige diertjes kennen door de juiste stukjes bij elkaar te puzzelen. De grote puzzelstukjes zijn ideaal voor de kleine kinderhandjes.

Het perfecte spelletje om de fijne motoriek te trainen.

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306183

CollectieHaba spelletjescollectie
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Eerste puzzels jonge dieren van Haba bestaat uit 4 puzzelsetjes van telkens 2 stukjes. Elk setje heeft een schattig diertje afgebeeld. Puzzelplezier gegarandeerd dus voor jouw kleine kapoen. 

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: karton
Aantal puzzels/onderdelen: 4 puzzels waarvan 1 x 2 stukken, 2 x 3 stukken en 1 x 4 stukken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!