6 eerste puzzels - Dierenkinderen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB781

Puzzelen moet je oefenen en deze eerste puzzeldoos met 6 schattige tekeningen van baby dieren om op volgorde te leggen zijn er voor de kleinste puzzelsfans.

Als leuk extraatje zit er ook een lammetje in de doos uit beukenhout, een fijn speelfiguurtje om los mee te spelen.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303309

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Zes eerste puzzels Dierenkinderen van Haba is een leuke puzzeldoos met 6 legpuzzels voor kleuters. In de doos zitten 6 verschillende puzzels in hetzelfde thema, ze bestaan uit 2 tot 4 grote stukken voor kleine handjes en 1 houten schaap die alles kan gadeslaan.

Inhoud: 6 puzzels in de vorm van een kitten, konijn, eendjes, geitjes, puppy en veulen

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: beuk en stevig karton
Illustrator: Sabine Straub

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!