6 eerste puzzels - Voertuigen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB773

Puzzelen moet je oefenen en deze eerste puzzeldoos met 6 stoere tekeningen van verschillende voertuigen om op volgorde te leggen zijn er voor de kleinste puzzelfans.

Als leuk extraatje zit er ook een bouwvoertuig in de doos uit beukenhout, een fijn speelfiguurtje om los mee te spelen.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303311

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Zes eerste puzzels Voertuigen van Haba is een leuke puzzeldoos met 6 legpuzzels voor kleuters. In de doos zitten 6 verschillende puzzels in hetzelfde thema, ze bestaan uit 2 tot 4 grote stukken voor kleine handjes en 1 houten gele kiepwagen die alles kan gadeslaan.

Inhoud: 6 puzzels in de vorm van een racewagen, politiewagen, brandweerwagen, kiepwagen, rode tractor, oranje vrachtwagen.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: beuk en stevig karton
Illustrator: Iris Frampton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/02/2021
Leuke en stevige puzzeltjes.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!