Puzzel Can You Spot? - Jungle - 12 stukjes

Vindingrijke legpuzzel voor kleine puzzelaars vanaf 2 jaar

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER558

Deze kinderpuzzel is dubbel plezier! Laat je puzzelkampioen eerst de 12 stukjes juist in elkaar puzzelen. Je schat kan er tal van junglediertjes ontdekken zoals een toekan, een krokodil of een vrolijk aapje.

Test daarna zijn observatievermogen door de 5 verborgen afbeeldingen te zoeken. Kan je mini ze allemaal vinden?

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 356995

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Puzzel Can You Spot Jungle 12 stukjes van Mudpuppy is een kleurrijke legpuzzel voor kleine kindjes. De puzzelstukjes zijn extra groot dus perfect voor kleine kinderhandjes. Om je kleintje extra te stimuleren, zit er een supplementair zoekspelletje bij, waarbij je mini op zoek gaat naar 5 verdoken beelden, leuke speelmomenten gegarandeerd!

Aantal puzzelstukjes: 12
Afmetingen puzzel: 45.75 x 35 , doos: 24 x 18 x 6cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: gemaakt uit grijskarton, gemaakt van 90% gerecycled papier - verpakking bevat 70% gerecycled papier - bedrukt met niet-giftige inkten op soja-basis.

Alle Mudpuppy-producten voldoen aan de CPSIA-, ASTM- en CE-veiligheidsvoorschriften

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy. Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.