Glow in Dark Puzzel - Land Predators - 100 stukjes

Beestige legpuzzel voor puzzelaars vanaf 5 jaar

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER571

Waan je in de wondere wereld van de landroofdieren eens je deze legpuzzel hebt bijeengepuzzeld. Heb je die beer gezien? Gelukkig ligt dat luipaard te slapen...

Maar als het licht uitgaat...ontdek hun verborgen kantje en indrukwekkende klauwen en tanden dankzij het glow in the dark effect. Super cool!

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 357256

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Glow in Dark Puzzel Land Predators 100 stukjes van Mudpuppy met 100 stukjes betekent veel puzzelplezier voor jong en oud. Nadat je alle puzzelstukjes op hun plaats hebt gelegd mag het licht uit (als je dit durft ten minste) en geeft dit beestig tafereel licht in het donker.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Afmetingen puzzel: 46 x 30,5 cm
Afmetingen doos:19 x 13 x 9 cm
Materiaal: 90% gerecycleerd papier, bedrukt met niet-giftige inkten op soja-basis.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy. Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.