Paraplu - Koe

Gekke vierkante kinderparaplu in de vorm van een koe

Staat: Nieuw product

Janod

JS497

Stijlvol in de regen ☂ (92)

Er is niets prettiger dan een wandeling in de wei in de regen met deze mooie grote vierkante paraplu van hout en nylon met een koeiengezicht.

De kinderparaplu is voorzien van een automatische opening en een klittenbandsluiting. Leuk geschenkje voor elke kind!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : JO77113

TypeParaplu's
KleurMeerkleurig
DiertjesKoe

Stevige kinderparaplu met een gekke koe is een blikvanger uit de collectie van Janod.

De eindkappen die de baleinen versterken, beschermen de stevigheid van de paraplu in winderige omstandigheden. Hij is groot genoeg voor twee kinderen en het speels uiterlijk en het handvat met koeienkop zorgen ervoor dat je voor de lol buiten gaat wandelen tijdens elke grijze regendag. Bijpassend rugzakje ook verkrijgbaar bij De Kleine Zebra >

Afmetingen opgevouwen: 5,5 x 5,5 x 70 cm

Afmetingen uitgevouwen: 72,5 x 72,5 x 70 cm

Aanbevolen leeftijd: 3 tot 8 jaar

Gebruiksadvies: Uit de buurt van vuur houden
Waarschuwing: dit is geen speelgoed, buiten bereik van jonge kinderen houden.

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Stijlvol in de regen ☂
Inspiratie en stories