Badmat uit natuurrubber - naturel

Onmisbaar badkameraccessoire uit natuurlijk en puur rubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR018

Met meer dan 200 zuignappen en duurzaam geproduceerd uit ecologisch rubber maakt deze Hevea naturel badmat op 2 manieren veilig voor zowel je kindje als jezelf. je kan de mat in het badje leggen of in de douche.

Zo kan je heerlijk genieten van het wasmoment zonder kans op slipgevaar.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 553172

Korting- 30 %

De Hevea badmat uit natuurlijk rubber is veilig voor jezelf, je kindje(s) en het milieu. Hij heeft over 200 zuignappen zodat de mat goed bevestigd kan worden en stevig op zijn plaats blijft zitten. De mat past perfect in een babybadje, de douche of het grote bad. Iedereen van het gezin kan er dus van genieten zonder zorgen.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - geen kleurstoffen - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere weekmakers

Afmetingen: verpakking 5 x 9 x 32 cm - badmat 55 x 32 cm

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.44
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!