Houten stapelspeelgoed - Beer

Houtstapelaar met een knap beertje

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP413

We ♡ BEARS ! (62)

Zo, zo of toch zo? Er is geen verkeerde manier op deze cute beer in elkaar te puzzelen.

Bevorder de fijne motoriek en start met het bouwen en leren van STEM dankzij dit prachtig ontworpen houten stapelspeelgoed. Gemaakt van duurzaam rubberhout met een veilige afwerking om eindeloos mee te spelen.

25,00 €

20,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG5005

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
DiertjesBeer
STOP/FINISTOP

Houten stapelspeelgoed Panda uit de collectie van het prachtige designmerk Wee Gallery. Dit merk steekt er met kop en schouders bovenuit dankzij de mooie ontwerpen, contrasterende designs en fijn, duurzaam speelgoed voor de allerkleinsten.

De houtstapelaars van Wee Gallery zijn ontworpen om de hand-oogcoördinatie, de fijne motoriek en de verbeeldingskracht van baby's en kinderen te triggeren en ontwikkelen, met het fijn extraatje dat ze er schattig uitzien in je interieur - van de speelhoek in de woonkamer tot een plank op de kinderkamer.

Afmetingen: ongeveer 12 cm hoog
Materiaal: rubberhout
Herkomst: geproduceerd in Thailand

_

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en tekeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie We ♡ BEARS !
Inspiratie en stories