Houten stapel en trekspeeltje - Kawan

Leuk eerste speelgoed: eend uit rubberhout en natuurrubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR044

Een trekspeeltje is altijd leuk: het motiveert je kindje om te blijven stappen en dat moet nooit alleen want dit vrolijk eendje zorgt altijd voor goed gezelschap. Dit eendje kan je bovendien ook nog eens in elkaar stapelen, het is dus ook een stapelspeeltje.

Fijn duurzaam cadeau voor kindjes die net leren wandelen.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 561206

CollectiePlaying
TypeTrekspeelgoed
KleurWit

Houten trekeendje Puller & Stacker Kawan van HEVEA NATURE is gemaakt uit een combinatie van natuurlijk rubber en gerecycleerd rubberhout. Het is een zalig babyspeeltje dat je baby op verschillende manieren zal weten te entertainen en zowel motorische vaardigheden als oog-handcoördinatie weet te ontwikkelen.

Materiaal: rubberhout en natuurrubber, volledig plasticvrij, vrij van nare stoffen
Afmetingen: 15 X 15 X 12.5 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.48
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!