Blokki stapelvormen - Minty blue

Zachte stapelblokken, knap open-ended speelgoed uit België

Staat: Nieuw product

Quut

MCH327

Open-ended play met De Kleine Zebra (68)

Dit leuke evenwichtsspel is niet alleen geweldig om de motorische vaardigheden te oefenen, het is ook gewoon super leuk om mee te spelen, bouwen en proberen. Hoe hoog kan jouw kleintje bouwen en welke gekke figuren zullen ze maken?

Multifunctioneel en open-ended spelen op zijn bes

  19,95 €

  Zet op mijn verlanglijstje

  product referentie : QA172796

  CollectieVintage Blue
  TypeStapel- & sorteerspeelgoed
  KleurBlauw

  Blokki stapelvormen Minty Blue van het Belgische QUUT stimuleert het logisch denken en de bouwvaardigheden van je mini. Deze zachte blokkenset bestaat uit 10 blokken: drie blokken hebben een speels gezicht zodat kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en allerlei verhalen kunnen verzinnen.

  • Stapelspeelgoed van zacht schuim
  • Geluidsvrije blokken
  • BPA-, ftalaten- en latexvrij
  • 10 stuks

  _

  Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande baby-items en klassiek speelgoed opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor verlengen en daar slagen ze zeker in!

  Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
  0000.111
  Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
  Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
  Inspiratie en stories