Siliconen speelset 6 Rainbow - Nature

Speelgoed regenboog met zes veelkleurige stukken

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB506

Rainbowlove (128)

Op zoek naar duurzaam speelgoed dat meegroeit en evolueert met je baby? Dan ben je bij Dëna aan het juiste adres. Ze zijn erin geslaagd om de prachtige Waldorf Rainbow opnieuw uit te vinden.

Diepe natuurtinten en gemaakt uit 100% veilige siliconen materiaal zodat je kleintje het al vanaf zeer jonge leeftijd kan gebruiken en zo groeit het mee met hun behoeften, van bijtring tot bakvorm. We zien misschien alleen een regenboog, maar kinderen vinden eindeloze mogelijkheden om te spelen en te leren!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01052NAT

Siliconen speelset 6 Rainbow Nature van Dëna is open-end Waldorf speelgoed in 6 natuurkleuren dat bijdraagt aan de vroege motoriek van baby’s en de ontwikkeling van hun verbeelding en creativiteit. Kinderen zijn meteen aangetrokken tot het speelgoed en kunnen hun creativiteit de vrije loop laten want er zijn geen regels. Eindeloos speelplezier verzekerd!

De gebruiksmogelijkheden zijn afhankelijk van de plaats, context en individuele behoeften van ieder kind en blijven voor altijd boeien. Zo is het een bijtspeelgoed, constructiespeelgoed, decoratie maar kan het ook helpen de kleuren te leren benoemen en mag het gewoon mee in bad.

Naast een interessante en kleurrijke speelset staat deze natuurkleurige regenboog ook erg leuk als decoratie in de kamer van je schattebout.

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij
Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 13 x 8 x 5,5 cm
Gewicht: 267 gram
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

_

De aarde is een planeet vol verschillende landschappen, elk met zijn eigen fauna, flora en kleuren, van het blauwachtige wit van Antarctica tot het zandgeel van de woestijn. De DËNA Nature collectie wil onze kleintjes dichter bij deze prachtige kleuren brengen die de natuur ons biedt, zodat ze ze zelf kunnen gaan ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.27
  • Door Anke B.
  •  de 12/11/2022
Leuk voor de allerkleinsten omdat het ook in de mond gestopt mag worden en later om er op creatieve wijze vormen mee te maken
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories