Walter stapelspel boom - Green multi mix

Duurzame siliconen stapeltoren in de vorm van een boom

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4432

Stijlvol spelen met Liewood (56)

Het organiseren en stapelen van voorwerpen is een natuurlijk onderdeel van de ontwikkeling van een kind.

De Walter Stapeltoren is een decoratieve en uitdagende kijk op de klassieke stapeltoren en leert de basis natuurkunde door te leren hoe je moet balanceren.

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14424-7346-ONE SIZE-CU

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
PrintsMulti mix
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Walter stapelspel boom Green multi mix van LIEWOOD is fijn stapelspeelgoed gemaakt uit duurzaam, zacht materiaal dat lang meegaat en makkelijk schoon te maken is.

Materiaal: 100% silicone met CE label
Afmetingen: Diameter: 8,5 cm Hoogte: 9 cm
Wasvoorschriften: Afnemen met vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories