Stapeltoren Nova - Orchid

Knap stapelspeelgoed in zacht pastelkleurtjes

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS171

Stapelspeelgoed is ideaal eerste speelgoed voor je baby, het helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek, het herkennen van kleuren en vormen. Stapelen traint het brein en legt de basis voor meer complexe taken.

Deze stervormige stapeltoren is niet alleen fijn om mee te spelen maar staat ook mooi in je interieur en is gemaakt van duurzaam, veilig materiaal.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PMG022

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurMeerkleurig

Siliconen stapelspeelgoed Nova Orchid van Petit Monkey met 6 kleurrijke ringen/sterren. De nop op de top past perfect in de vorm erboven. Komt verpakt in een mooie kartonnen doos.

Materiaal: 100% siliconen, voedselveilig en BPA-vrij
Afmetingen doos: 9 x 9 x 12,5 cm
Leeftijd: vanaf 0 jaar

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires, tassen en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, knap serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!