Houten pastelkleurige zintuigblokken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT101

Eerste speelgoed van Plan Toys (34)

Zoek je mooi en duurzaam speelgoed waar kinderen ook iets van opsteken? Bekijk dan zeker dit fijn sensorisch blokken van PlanToys!

Met deze bijzondere set zintuigblokken, uit duurzaam rubberhout, kan je heel wat torens bouwen. Maar je kan er ook van alles extra mee:  zien, horen & voelen, dankzij de leuke extra functies in elk blokje.

18,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5257

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeHouten babyspeelgoed*
Leeftijdvanaf 1 jaar

Een prachtige set van 6 pastelkleurige blokken met kijk- luister- en voelfuncties

Elke blok heeft een eigen functie. Er zijn 2 kijkblokken, 2 luisterblokken en 2 voelblokken, elk met een andere inhoud.

Afmeting blokje: 3,5 x 3,5 x 3,5 cm
Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 12 maanden.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.22
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories