Vrolijke houten muzikale boerderijblokken

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40862

Op de boerderij wemelt het van de luidruchtige dieren, ze loeien, knorren, blaten, spinnen, hinniken, kakelen en zingen dat het een lieve lust is.

26,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2102

CollectieVilac Premier âge
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 18 maanden

Breng jij al die boerderijdieren wat ritme bij? Stapelen en spelen wordt nog leuker als je de boerderijblokken ook nog eens geluid kan laten maken. Deze muzikale set bevat 11 houten blokken, allemaal prachtig uitgewerkt. Shaken maar!

Geschikt voor mini farmers vanaf 18 maanden.
Materiaal: hout.
Afmetingen blokken: 4 of 8 x 4 x 4 cm.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.519.54.50.66
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/12/2023
Kleurrijk, uitnodigend speelgoed wat zowel de motoriek als concentratie kan stimuleren.
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/08/2019
Mooi, vrolijk, maar wat klein. De geluidjes zijn ook minimaal. Dat heeft wel zijn voordelen, maar toch...
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/05/2019
heel mooie blokken, had ze iets groter verwacht, op de foto van de website leken ze groter, maar ben tevreden
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!