Stapelspeelgoed Rainbow - Hillside

Regenboog om mee te stapelen en fijne motoriek te oefenen

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU801

Rainbowlove (123)

Een eyecatcher in je babykamer en je speelgoedcollectie. Deze geweldige regenboogstapelaar in diepe kleuren is geïnspireerd op de regenboog skywalk in Aarhus, Denemarken.

Kleine kapoenen hebben geen uitleg nodig bij dit speeltje: ze kunnen sorteren, stapelen, balanceren en spelen met dit open-end speelgoed, terwijl ze vanaf het eerste levensjaar hun fijne motoriek leren ontwikkelen.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.052.00

TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurMeerkleurig

Stapelspeelgoed Rainbow Hillside uit de Deense Hygge collectie van MUSHIE bestaat uit 1 regenboog met 5 bogen die je op elkaar kan stapelen maar je kan er ook andere vormen mee maken, ze andersom op elkaar zetten en mee spelen.

Stapelspeelgoed wordt aanbevolen om de fijne motoriek, oog-hand coördinatie en de taalontwikkeling te stimuleren en oefenen.

Materiaal: BPA-, PVC- en ftalaatvrij plastic
Afmetingen: 16,5 x 8 x 3 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 10 maanden +
Onderhoud: reinigen met een warm sopje en aan de lucht laten drogen

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories