Slinger - Cosmic Balloon

Buitengewone ballonnenset met 48 ballonnen en slingers

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR854

WAUW!

Wat een buitengewone slinger is dit.
De mix van kleurrijke ballonnen in verschillende maten en schitterende stervormige ballonnen ziet er helemaal geweldig uit.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 223371

CollectieTo the moon
TypeBallonnen
KleurMeerkleurig

Slinger cosmic balloon van Meri Meri is de perfecte decoratie voor een ruimte - feest.
De set bestaat uit:

- ronde ballonnen in zwart, metallic zwart, glanzend zilver, metallic blauw, neon oranje en neonrood.

Pak van 48 ballonnen:

- de stervormige ballonnen zijn zilver en in schitterende zilverfolie.

Inclusief zilveren koord om de ballonnen aan op te hangen.

De ballonnen kunnen met of zonder helium worden gebruikt.

De verpakking is gemaakt van duurzaam FSC papier.

Ga je voor een stoer Astronaut-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, cake-toppers, tijdelijke tattoos en andere items van Meri Meri in dezelfde stoere ruimte-print in onze collectie.

Afmetingen: 17,8 x 12,7 x 4,8 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.