Jollein Slab Bandana Stargaze - Leaf Green - 2 Stuks

Twee handige kwijlsjaaltjes uit jersey met drukknoopsluiting

Staat: Nieuw product

Jollein

JOL358

Stijl en functionaliteit gaan hand in hand met deze mooie slabbetjes van Jollein met handige drukknoopjes.

Dit lieve zeverslabbetje heeft een schattig Stargaze print met maantjes, zonnetjes en sterretjes.

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 029-867-66091

TypeSlabbetjes
PrintsStargaze
KleurGroen
STOP/FINISTOP

Set van 2 bandana slabjes Stargaze Leaf Green van JOLLEIN. Een duo dat niet alleen een mode-accessoire is maar ook een handige musthave voor je kleintje. Zweveren, kliederen, ... het maakt allemaal niet uit. Met dit bandana slab blijven de kleertjes van je mini lekker proper. De voor- en achterkant zijn beide van jersey gemaakt en je shopt de slabbetjes in een 2-pack.

Afmetingen: 22 x 19 cm
Wasadvies: wassen op max 30°C

_

Pimpelmees als experts in het maken van trendy prints voor onder andere behang en Jollein als experts in babytextiel: het is een prima match. Voor de Jollein x Pimpelmees Forest Animals collectie hebben ze de handen in elkaar geslagen om een unieke collectie boordevol baby musthaves uit te brengen. Op elk item zie je het lieve bosdieren printje terug, sommige met een grote panelprint, sommige met een all-over printje. Stuk voor stuk pareltjes om je mini mee te omringen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
Het Nederlandse merk JOLLEIN staat al meer dan 50 (!) jaar aan de zijde van jonge gezinnen en de kostbare eerste mijlpalen . Het eerste dutje, het eerste badje, de eerste omhelzing, het eerste hapje: Jollein is erbij met producten die zacht zijn, veilig zijn, van hoge kwaliteit en voor een leuke prijs . Mix & match de verschillende musthaves, prints, materialen en designs zoals je zelf wil. Dit sterk kindermerk staat bekend om zijn baby bed/bad linnen en tijdloze decoratieve accessoires in zachte kleuren: spreien, baby dekens, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, pluche speelgoed, etc. Onmogelijk te weerstaan!