Paul Kinderservies - Cat rose blush

Duurzame eetset met rond bordje, bowl, drinkbeker en lepeltje

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2255

Picknick met Liewood (180)

Op zoek naar een fijne eetset voor je mini? Dan zal dit compleet kinderservies in trendy roze vast en zeker in de smaak vallen. Het is gemaakt uit biologisch afbreekbaar plastic afkomstig van plantaardige en hernieuwbare bronnen.

In de set zit een rond bordje en bowl met oortjes, drinkbeker en lepel.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13091-0020-ONE SIZE-CU

CollectiePaul
TypeEetsets
PrintsCat rose
KleurRoze

Compleet Paul kinderservies Cat Rose Blush van Liewood is gemaakt van PLA, een biologisch afbreekbaar plastic. Het PLA-granulaat is gemaakt van landbouwproducten en kan worden verwerkt tot veilige, duurzame producten die een kleinere ecologische voetafdruk achterlaten dan nieuw plastic. Ook verkrijgbaar in andere Liewood trendkleuren.

Materiaal: PLA, een innovatief bioplastic. Ook wle gekend als Polylactic Acid (biologisch afbreekbaar plastic). Het grootste verschil met traditioneel plastic is de grondstof van dit materiaal. PLA is namelijk niet gemaakt van aardolie maar van een hernieuwbare, plantaardige bron. De basis bestaat uit melkzuur, dat wordt verkregen uit plantaardige, hernieuwbare bronnen en landbouwgewassen zoals maïs. Het is ook makkelijker recycleerdbaar en composteerbaar.

Afmetingen bordje: 20 cm diameter en 1.4 cm hoog • kommetje: 15 cm diameter en 4,7 cm hoog • beker: 7.5 cm diameter

Wasadvies: mag in de vaatwasser tot 65°C • niet geschikt voor de oven of microgolfoven • vriezerveilig tot -20°C • geschikt voor voedsel en drinken tot 70°C • niet gebruiken op de warmteplaat • veilig voor contact met voedsel

Hippe Aldo tas Hunter Mustard & Sandy Mix van Liewood is een ideale schoudertas, perfect om mee te nemen naar de winkel of in je speelwinkel te shoppen. Ook verkrijgbaar in andere trendkleuren.

Afmetingen: 40 x 36 cm

Materiaal: 100% organisch katoen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 02/09/2021
Leuk item
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Picknick met Liewood
Inspiratie en stories