Opbergzak & speelmat - Cherry Love

Multifunctionele tas om op te spelen of speelgoed in op te bergen met kersenprint

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO049

Berg je favoriet speelgoed makkelijk op in deze opbergzak/speelmat met zachte kersenprint.

Spelen, opruimen en speelgoed vervoeren was nog nooit zo makkelijk. Deze tas kan in één handomdraai opengemaakt worden om open te vouwen tot speelmat. Prima als extra opbergmogelijkheid en natuurlijk om je huis netjes te houden.

36,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301251

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

Opbergzak & speelmat Cherry Love van PLAY & GO is een multifunctionele en stijlvolle manier om speelgoed op te bergen. Deze kleurrijke Play&Go opbergzak voor speelgoed heeft een speelse roze kersenprint.

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester - kersenprint aan de buitenkant, ecru aan de binnenkant
Afmetingen: Ø 140 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

_

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak. Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal. Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect om te vullen voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!