Fopspeenhouder uit natuurrubber - Tan Beige

Hip etui om elke fopspeen schoon en veilig te houden

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR137

Pacifier love met Hevea (32)

Jonge ouders kennen het als geen ander: hopeloos zoeken naar dat tutje van je mini in die grote luiertas. Of een fopspeen uit je tas halen en die hangt vol kruimels... De moderne Hevea fopspeenhouder is ontworpen om het leven van ouders onderweg gemakkelijker te maken.

De perfecte keuze voor ouders die streven naar een mooi en plasticvrij leven.

15,95 €

11,17 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 320021

SamenstellingenNatuurrubber
CollectiePacifiers
TypeFopspeenhouders
KleurBruin
STOP/FINISTOP

Fopspeenhouder uit natuurrubber Tan Beige van HEVEA PLANET is een onmisbaar accessoire om de fopspeen van het baby proper te houden en makkelijk terug te vinden in je luiertas. Het etui is een beschermhoes gemaakt uit natuurrubber, gemakkelijk te bevestigen aan buggy's en tassen en ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber
Afmetingen: 7 x 7 cm

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9930.025
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!
Collectie Pacifier love met Hevea
Inspiratie en stories