Plan Toys - Trek & Duw hondje

Een trekspeeltje en duwstok in elkaar, vanaf 1 jaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE200

Eerste speelgoed van Plan Toys (46)

Deze speelse puppy is de perfecte peutermaatje! Hij wordt geleverd met flexibele functies - waaronder een kantelend puppygezicht en een klik-klak geluid tijdens het bewegen.

Bovendien kan de houten duwstok gemakkelijk van het lichaam worden verwijderd om vrij te kunnen spelen. Ontwikkel de fijne motoriek, verbeter het evenwicht en de coördinatie door actief te spelen, en zie hoe je kleintje comfortabeler wordt op zijn eigen benen!

41,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5724

CollectiePush & Pull
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Trek & Duw hondje van Plan Toys is een duwspeeltje en trekspeeltje in één. Je kan moeiteloos switchen tussen beide: de stok kan eraf en je kan de 'les' van jouw hondje zelf vastmaken om hem achter je aan te laten lopen.

  • Groeit mee met je kind en kan op 3 verschillende manieren gebruikt worden: als puppy-rollend speeltje, als trekspeeltje en als duwspeeltje.
  • Zowel het handvat als de riem zijn afneembaar voor verschillende speelfuncties.
  • Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en coördinatie door actief te spelen
  • Duurzaam gemaakt in Thailand met gebruik van chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis.

Materiaal: rubberhout
Afmetingen: 14,8 x 9,3 x 52,8 cm
Gewicht: 650 gram

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories