Tuimelaar pinguïn

Gekke tuimelaar pinguïn

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT170

Eerste speelgoed van Plan Toys (39)

Geef deze gekke pinguïn een duwtje en hij wiebelt gek heen en weer. Actie, reactie ... welk kleintje is hier niet gek op? Dit eerste speeltje trekt de aandacht en laat kindjes heerlijk als spelend ontdekken.
 

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5200

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeHouten babyspeelgoed
Leeftijdvanaf de geboorte

Tuimelaar Pinguïn van PlanToys, heerlijk babyspeelgoed voor jouw kleine hartendief.

Afmetingen: Ø 6 x 7,5 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
  • Door Bo M.
  •  de 10/06/2019
Heel snoezig, onze baby kijkt er graag naar.
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories