Plan Toys - Houten duwfiguur Konijntje op wielen - Rose

Ontworpen voor mini handjes om vast te pakken en te duwen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE208

Eerste speelgoed van Plan Toys (33)

Hop, hop , hop naast dit roze konijntje! Met een zachte touch en een energiek ontwerp, kunnen kinderen het rijdend konijntje gemakkelijk grijpen en het duwspeelgoed opnemen in fantasierijke speelscenario's.

Duw, trek en race met dit houten konijntje over elk veilig speeloppervlak!

18,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5730

CollectieActive Play
TypeDuwspeelgoed

Houten roze duwfiguur Konijntje op wielen van PLANTOYS ontwikkelt de fijne motoriek, hand-oog coördinatie, concentratievermogen en strategisch denkvermogen.
Ontworpen voor kleine handjes om gemakkelijk vast te pakken, te grijpen en te manipuleren. Ook verkrijgbaar in 4 andere kleuren

Materiaal: 100% rubberhout
Afmetingen: 6,5 x 12,5 x 7,3 cm
Leeftijd: vanaf 12 maanden
_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories