Naturel trekspeeltje - Alligator

Dansende krokodil met touwtje, vanaf 12 maanden

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT239

Eerste speelgoed van Plan Toys (70)

In de Naturel lijn van Plantoys mag ook deze dansende aligator niet ontbreken.

Het is een wondermooi trekspeeltje dat je mini achtervolgt en tegelijk gekke dansbewegingen maakt. Deze krokodil is gemaakt van duurzaam, rubber hout.

27,39 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5721

CollectiePush & Pull
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Dansende aligator Naturel van Plantoys loopt met je mee als je het trekspeeltje achter je aan trekt, tegelijk luistert je naar het ritmische klik-klakgeluid van de beweging van het lichaam van deze houten krokodil. Een natuurlijke houten afwerking geeft het speelgoed een klassieke uitstraling.

Afmetingen: 9,5 x 24,5 x10 cm
Gewicht: 390 gram
Materiaal: handgemaakt met duurzaam hout en afgewerkt met lijm op waterbasis
Leeftijd: vanaf 12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories