Duwwagentje - Orange Trott'it!

Houten duwspeelgoed met verstelbare remmen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ914

Simpel peuterspeelgoed van uitstekende kwaliteit. Red Trott'it! is een kleurrijk loopwagentje met verstelbare remmen.

Het eenvoudige en tegelijk elegante design geeft een moderne look aan dit traditionele stuk speelgoed. Ideaal om de vaardigheden en behendigheid van je peuter te stimuleren.

39,80 €

31,84 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ00205

CollectieEarly years
TypeDuwspeelgoed
KleurOranje
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten loopwagentje Orange Trott'it van DJECO is een fijn stuk speelgoed voor pre-stappers en beginnende lopers die nog wat steun kunnen gebruiken. Nadien ook nog leuk om mee te spelen, knuffels of blokken te vervoeren. Eenvoudige zelfmontage vereist.

Leeftijd: vanaf 12 maanden

Materiaal: hout en kunststof

Afmetingen: 41 x 46 x 37 cm

_

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!