Kippetje duwspeeltje - BabySing

Houten duwwagentje met melodie

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ956

Deze leuke houten kip speelt het deuntje Twinkle, Twinkle Little Star wanneer die vooruit of achteruit rolt. Het is dus een duwspeeltje en muziekdoos in één!

Het muziekdoosje is volledig mechanisch waardoor je dus geen gedoe heb met batterijen. Lekker spelen maar!

33,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06130

CollectieBaby Blanc
TypeDuwspeelgoed
Leeftijdvanaf 10 maanden

Kip duwspeeltje van Djeco komt verpakt in een handige speeldoos. Het duwwagentje heeft wieltjes en speelt een leuk deuntje wanneer je ermee rondrijdt.

Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen: 12 x 11 x 9 cm

_

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!