Stevige houten loopwagen - Woodpecker walker

Prachtig duurzaam duwspeelgoed van PlanToys

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT205

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Speelse details en duurzame materialen maken van deze Woodpecker loopwagen de ideale compagnon voor je (bijna) stapper om in stijl en stap voor stap de wereld te ontdekken.

Terwijl de Woodpecker Walker wordt voortgeduwd, pikken twee vogelkoppen op en neer terwijl ze een speels geluid maken. Dit kan kleintjes inspireren om nog meer rond te lopen en te bewegen.

122,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5720

CollectiePush & Pull
TypeDuwspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 10 maanden

Stevige houten loopwagen Woodpecker walker uit de collectie van PlanToys. Duwspeelgoed is een ideaal om de ontwikkeling van je kleintje te ondersteunen. Makkelijk te monteren en gemaakt uit duurzaam hout.

PlanToys is een prachtig speelgoedmerk en streeft er in elk design naar om de veiligheidsnormen bij elke stap van het productieproces te waarborgen, zodat al hun  speelgoed 100% is veilig voor je kinderen.

Leeftijd: ongeveer vanaf 10 maanden
Materiaal: duurzaam rubberhout
Afmetingen: 34,9 x 38 x 50,6 cm
Gewicht: 2,48 kg

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0005.39
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/03/2021
Ideaal voor baby's die graag in beweging zijn. Woodpecker motiveert om te blijven lopen.
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories