Duwfiguur - Brandweer

Ferm houten duwspeeltje in de vorm van een brandweerwagen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1074

Wieeewooooo, wieeeewoooo, allemaal aan de kant, hier komt de brandweerwagen. Het baby duwfiguurtje Brandweer van Haba heeft een extra groot handvat waar kleine handjes instinctief naar grijpen. Ze pakken het op, duwen het voort, lopen erachter. Pret is dus zeker inbegrepen! :-)

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306363

SamenstellingenHout
TypeDuwspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Duwfiguur Brandweer van Haba is een stoer speeltje uit duurzaam beukenhout met een mooie rode brandweerwagen gemaakt voor kleine peuterhandjes. De grote wielen zorgen ervoor dat het speelfiguurtje vlot vooruit en achteruit kan rijden. Uren speelplezier gegarandeerd!

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!