Grote stevige boekentas - Uil

Ruime roze schooltas met leuke afbeelding van een uil

Staat: Nieuw product

Delsey

DY001

Met ogen omringd door steentjes pronkt de schattige uil aan de voorkant van deze stevige boekentas.

Dankzij de versterkte bodem kan je veel boeken en spullen meenemen zonder dat de roze schooltas zijn vorm verliest. Het stevige handvat, de zachte rug en schouderbanden zijn een garantie om hem in alle comfort op je rug te dragen

69,00 €

55,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

STOP/FINISTOP

Lichte en ultra stevige Delsey Uilen boekentas. Deze fuchsia uilen schooltas heeft 2 ruime vakken binnenin en een extra zakje met velcro, de uil is ook een voorvakje met ritssluiting, er is een sleutelring en een telefoonvakje, een versterkte bodem en reflecterende strips. Perfect om zichtbaar en veilig naar school te vertrekken!

Afmetingen: 34,5 x 38,5 x 16 cm

Materiaal: polyester

Gewicht: 800 gram - volume 21,25 liter

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4311380.95
Delsey - Al meer dan 70 jaar zorgt dit Frans designmerk ervoor dat jij in stijl reist. Hun bagage is de perfecte combinatie van elegantie, design en bruikbaarheid. Klaar om op avontuur te gaan?Duurzame en stijlvolle tassen voor jong en oudHet Franse Delsey laat zich bij haar ontwerpen inspireren door reizigers, globetrotters, maatschappelijke trends en onze constant veranderende omgeving. Met als resultaat lichtere, beter passende en milieuvriendelijke bagage . Ze hebben alles van tassen en rugzakken tot trolleys en koffers. Kies eenvoudig jouw reismaatje!