NOAH ZWEM T-SHIRT MET LANGE MOUWEN - GOLDEN CARAMEL

Staat: Nieuw product

Liewood

Naar het strand met LIEWOOD (158)

Dit zwemshirt in een rijke golden caramel tint is niet zomaar een shirt; het is een fashion statement! Bescherm je kleintje tegen de zon, terwijl ze eruitzien als de meest stijlvolle mini op het strand. Met lange mouwen voor extra bescherming en een kleur die elk kind doet stralen.

Zie je je kleine al schitteren op het strand of aan het zwembad? Wij wel!

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW17607 3050

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
191170.216
  • Door Marije K.
  •  de 30/08/2023
Wat dunnere stof dan ons vorige zwemshirt, maar dat betekent hopelijk dat ie ook wat sneller droog is. Ook een erg mooie kleur!
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories