Nu al zomer met Liewood ☀

11.05.2023


De Kleine Zebra begint zijn zomercollectie opnieuw aan te vullen en ons favoriete Scandinavische merk Liewood heeft net mooie kleine schatten bij ons afgeleverd ☀! Genoeg voor zalige zomerdagen op het strand, in de zon en op vakantie door te brengen: Strand speelgoed, strandponcho, strandsandalen, zonnebrillen, zwemvesten, petten, zonnehoeden, zwem T-shirtszwemkledingbikini's ...… 


paniers ou sacs de plage liewood

sandales de plage pour enfant liewood


De nieuwe zonnebrillen van Liewood 

Na te hebben nagedacht over zonnebrandcrème, vergeet vooral niet je zonnebril mee te nemen! Dit jaar heeft Liewood een mooie collectie zonnebrillen voor kinderen uitgebracht met gepolariseerde lenzen


lunettes de soleil pour enfantDe mooiste zonnehoeden voor kinderen van Liewood: meisje, jongen & baby!

Zorg dat je niet verbrandt in de zon en zet een toffe zonnehoed of pet op voor jou en je kids! Een zonnehoed met brede randen kan zorgen voor extra schaduw op het gezicht, de nek en de oren van je kind.


chapeaux de soleil liewood

chapeaux de soleil liewood

Ontdek hier de collectie en kies jouw favoriete Liewood zonnehoed ;-) !


Meer fan van petten? Geen probleem! De merken Liewood & Hello Hossy hebben ze in alle kleuren.


casquette enfant liewoodEen nieuwe Liewood zwembroek of bikini voor deze zomer!

Om te voorkomen dat je verbrandt, moeten jij en je kids er deze zomer cool uitzien met toffe Liewood zwemkleding! Kies de juiste badkleding voor je kind of baby die hen bedekt en maximale bescherming biedt tegen de zon. Ga voor zwemkleding met UPF (Ultraviolet Protection Factor) stof voor extra zonbescherming - de UPF-factor is te vinden op alle Liewood badkleding en bikini's.


bikinis pour enfant liewood

maillots de bain liewood pour enfantDe Liewood strand sandalen: Bre, Blumer, Joy, Monty of Travis?

Moedig je kind aan om strand sandalen te dragen om zijn/haar voeten te beschermen tegen het hete zand, scherpe voorwerpen of zeedieren zoals schelpen of rotsen. Maar met een paar Liewood strand sandalen zal je kind blij zijn om ze de hele dag te dragen ☀!


sandale de plage liewood pour enfant

sandales de plage pour enfant liewood

sandale de plage pour enfant liewoodDe beste strand- en zandspellen voor baby's en kinderen!

Breng strand speelgoed mee dat geschikt is voor de leeftijd van je kind, zoals emmers, schoppen en gereedschap om zandkastelen te bouwen, zodat hij/zij veilig kan spelen terwijl hij/zij zich vermaakt. Schoppen, mallen, harken, emmers, strand sets, spel sets ... Liewood heeft het allemaal :-)


jouets de plage pour enfant et bébé liewood

jouet de plage et piscine pour enfant et bébé liewoodEn vergeet vooral niet: een kinder drinkfles om gehydrateerd te blijven.

Zorg ervoor dat je kiddo genoeg water drinkt en gezonde snacks eet zoals fruit en groenten om uitdroging te voorkomen en zijn/haar energieniveau op peil te houden. Want spelen in de zon in de zomer kan behoorlijk vermoeiend zijn!


sandales et gourdes liewood

gourdes liewood Ontdek de hele strandcollectie van Liewood hier  > !