Sierlijke gezichtsstickers - Doodshoofd

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ551

Djeco DESIGN BY Collectie (122)

Feestje, Carnaval, Halloween, verkleedpartijtje ... ? In een handomdraai transformeer je je kind  in een skelet met deze gezichtsstickers van Djeco. De set is erg handig én heel erg mooi op zichzelf. Maar je kan deze face stickers ook combineren met make-up voor een extra uitbundige look.

4,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09218 *

CollectieBody art
TypeGezichtsstickers
Leeftijdvanaf 3 jaar

1 vel met herpositioneerbare gezichtsstickers. De stickers zijn afgewerkt met een zachte accenten en gouden tanden. 

Leeftijd: 3 jaar
Afmetingen verpakking: 18 x 20 cm
Design: Bene Rohlmann

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories