Fonkelend koffertje met 3 nagellakjes - Framboos, Goud en Fuchsia

Staat: Nieuw product

Namaki

CB136

Feesten met... a touch of GOLD (66)

Met deze leuke nagellakset kan je de kleine nageltjes van je kleine fashionista moeiteloos afstemmen op haar outfit van de dag.

In deze set zitten 3 potjes ecologische nagellak, zonder schadelijke stoffen en makkelijk te verwijderen zoals een sticker. Top presentje voor elke fiere kleine meid!

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NA110902

PersonagePrinses/Koningin
TypeKindernagellak
KleurMeerkleurig

Zomerse set van 3 potjes lekker veilige nagellak op waterbasis, speciaal ontworpen is voor kids, maar natuurlijk mag ook mama hem af en toe gebruiken ;-) De nagellak is gemaakt op basis van een formule die solvant-vrij is, geurloos, zonder parabenen, zonder formaldehyde, ftalaat-vrij, vrij van tolueen, kamfer en zonder nanodeeltjes. Je kan hem dus veilig aanbrengen, wel altijd onder toezicht doen. Een nagellak die je dus veilig kan gebruiken. Eenvoudig aan te brengen, het droogt heel snel en je kan het verwijderen zonder dissolvant. Je verwijdert het zoals een sticker.

Leeftijd: voor kindjes vanaf 3 jaar, gebruiken onder toezicht van een volwassenen.

Er zijn verschillende sets beschikbaar, in dit koffertje zitten de kleuren: framboos, goud en fuschia.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.060.030.133
  • Door Sarah V.
  •  de 17/11/2020
Top!
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.
Collectie Feesten met... a touch of GOLD
Inspiratie en stories