Grimeerset - Nature

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ331

Djeco DESIGN BY Collectie (141)

Laat je inspireren door het woeste universum van wilde dieren met deze grimeer set en vermom je kids in enkele minuten tijd in een tijger, een zebra, een giraf, een dino, een beer, camouflage en zoveel meer!

7,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09230

CollectieBody art
TypeGrimeersets
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze schminkset zonder parabenen en zonder parfum bevat alles om je te amuseren: 6 make-up kleuren op een palet (zwart, bruin, blauw, groen, rood, geel), 1 make-up borsteltje en 1 sponsje.

Gebruik de make-up met een beetje water en breng aan op de huid met behulp van de kwast of het sponsje. Ontschminken gaat heel eenvoudig met een lauw water en een beetje zeep. Laat na gebruik het palet en de accessoires goed drogen alvorens ze op te bergen in de doos. Deze grime-set kan tot 12 maanden na opening gebruikt worden.

Voldoet aan de normen voor cosmetische producten. Dekkende, gemakkelijk te verwerken kleuren. Te verwijderen met water en zeep. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Waarschuwing : dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar omwille van de aanwezigheid van kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Altijd gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.120.23.30.3
  • Door Yvonne M.
  •  de 04/02/2023
....
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories