Fraai koffertje met 3 nagellakjes - Roze, Parelmoer en Hemelsblauw

Staat: Nieuw product

Namaki

CB135

Wil je kindje graag mooie nageltjes maar wil je liever niet knoeien met standaard nagellak? Kies dan voor deze prachtige set Namaki nagellak. In deze set zitten 3 leuke kleurtjes van de handige nagellak uit Frankrijk die snel droog, geen schadelijke stoffen bevat en makkelijk te verwijderen is.

Zeker het ontdekken waard!

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NA110901

PersonagePrinses/Koningin
TypeKindernagellak
KleurMeerkleurig

Superfijne set van 3 potjes lekker veilige nagellak op waterbasis, speciaal ontworpen is voor kids, maar natuurlijk mag ook mama hem af en toe gebruiken ;-) De nagellak is gemaakt op basis van een formule die solvant-vrij is, geurloos, zonder parabenen, zonder formaldehyde, ftalaat-vrij, vrij van tolueen, kamfer en zonder nanodeeltjes. Je kan hem dus veilig aanbrengen, wel altijd onder toezicht doen. Een nagellak die je dus veilig kan gebruiken. Eenvoudig aan te brengen, het droogt heel snel en je kan het verwijderen zonder dissolvant. Je verwijdert het zoals een sticker.

Leeftijd: voor kindjes vanaf 3 jaar, gebruiken onder toezicht van een volwassenen.

Er zijn verschillende sets beschikbaar, in dit koffertje zitten de kleuren: roze, parelmoer en hemelsblauw.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.060.030.133
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.