Bio grime set 3 kleuren Pompoen en skelet

Staat: Nieuw product

Namaki

CB006

Trick or treat? Ga op pad verkleed als pompoen of als skelet, en jaag al je buren de stuipen op het lijf! Deze compacte set bevat alles wat je nodig hebt.

10,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NA110006

PersonageHeks/Tovenaar
TypeGrimeersets
KleurMeerkleurig

Verkleed je als pompoen of skelet en maquilleer je met deze make-up kit van NAMAKI. Deze schminkset op waterbasis is biologisch gecertificeerd en hypo-allergeen en bevat alles om zich te amuseren: 3 make-up kleuren op een palet (oranje,  zwart en wit), 1 make-up borsteltje en 2 grime-modellen. Het is mogelijk om met één doosje meer dan een tiental gezichten te grimeren.

Gebruik de make-up met een beetje water en breng aan op de huid met behulp van de kwast of het sponsje. Ontschminken gaat heel eenvoudig met een lauw water en een beetje zeep. Laat na gebruik het palet en de accessoires goed drogen alvorens ze op te bergen in de doos. Deze grime-set kan tot 12 maanden na opening gebruikt worden.

Waarschuwing : dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar omwille van de aanwezigheid van kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Altijd gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Gecertificeerd door Bureau Veritas Certification met label Cosmebio.

  • 99% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong,
  • 10% uit biologische landbouw.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.035
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.