Unieke T-Rex feestbekertjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR409

Alles voor een dino feestje (26)

Als je graag een verjaardagsfeest in dino-thema wil geven mogen deze bekers niet ontbreken. Heerlijk stoer en uniek om je tafel aan te kleden en je gasten te voorzien van heerlijke feestdrankjes, warm of koud.

Herken jij de dino die erop staat? Hij is bijna even legendarisch als jouw feestjes ;-)

9,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202218

CollectieDinosaur
TypeBekers
KleurRood

Super toffe set van 8 T-Rex kartonnen bekers uit de Dinosaurus collectie van Meri Meri. In elke set zitten 8 groene bekers met papieren sleeves in de vorm van een T-Rex, afgewerkt met details in koperfolie. De feestbekers kunnen zowel gebruikt worden voor warme als koude drankjes.

Afmetingen: 13,3 cm x 14 cm x 8,3 cm 

Materiaal: karton + papier

Inhoud: 256 ml

-

Het Britse merk Meri Meri begon in 1985 met het maken van lieve wenskaartjes en groeide onder leiding van oprichtster Meredithe uit tot een netwerk van designers en kunstenaars die de allerleukste uitnodigingen, bakartikelen, verkleedkleren, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer produceren. Hun speelse mantra luidt heel toepasselijk 'we believe in childhood'.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories