Magisch Mooie Fairy bekertjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR569

Fladder het eerstvolgende feestje tegemoet vol delicate bloemen, waar fantasiefeeën zich verschuilen achter paddenstoelen en bloemenslingers voor een unieke magische sfeer zorgen.

Praktisch en tegelijk wondermooi, deze charmante bekers zijn voorzien van prachtige illustraties van feeën en bloemen, gemaakt van stevig karton en afgewerkt met een gouden randje.

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 210610

CollectieFairies
TypeBekers
KleurMeerkleurig

Fairy bekertjes van MERI MERI maakt van elk feestje een sprookjesfeestje en zorgt ervoor dat de heerlijkste drankjes in deze bekertjes worden geserveerd. Ze zijn afgewerkt van prachtige illustraties met feeën en bloemen en glinsterende gouden folie-sterren. De gouden folie-rand aan de bovenkant van de beker geeft ook een echt heerlijke touch.

  • Ideaal voor een sprookjes- of prinsessenfeestje
  • Een magisch vleugje glinstering en glans wordt toegevoegd met gouden folie-sterren en rand in goudfolie
  • Gemaakt van milieuvriendelijk papier
  • Set van 8
  • Inhoud: 256 ml

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.