Feestelijke Circus feestbekertjes met franjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR439

Alles voor een circus feestje (19)

Of je nu een feest in circusthema, vol regenbogen of een vrolijke zomer-bbq geeft deze feestbekers mogen niet ontbreken.

Deze set van 8 is heerlijk kleurrijk, fris en tegelijk anders dan de standaard kartonnen bekers. De gouden, koraal, blauw, paars en munt groene kleuren geven je party-thema een echte stijlvolle toets. Schollekes!

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203087

CollectieCircus
TypeBekers
KleurMeerkleurig

Regenboog bekers uit de Circus collectie van Meri Meri. In elke set zitten 8 kleurrijke bekers met franjes in goudfolie en frisse neon tinten. De feestbekers kunnen zowel gebruikt worden voor warme als koude drankjes.

Afmetingen:  7,9 x 8,9 x 7,9 cm

Materiaal: karton + papier

-

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De kleurrijke Circus collectie maakt van elke party een nog groter feest. Dit feestthema zit vol kleur en unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories