Set van 8 bekers - Superheld

Feestelijke kartonnen drinkbekers in superheldenthema

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU058

Alles voor een superhelden feestje (21)

Versla alle dorstige jonge superhelden op je feestje met deze knappe set drinkbekers vol kleurrijke maskers, superheldkreten en metallic accenten.

Een prima feestaccessoire om je verjaardagsfeest extra kracht bij te zetten!

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97200

PersonageSuperheld
TypeBekers

Set van 8 bekers Superheld van Great Pretenders. Elke verpakking bevat 8 kartonnen bekers. Bekijk zeker de rest van de superheld collectie met bijpassende servetten, grote en kleine borden voor een 'bam' super feest!

Afmetingen: 18 cm diameter

Materiaal: karton

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories