Set bekertjes - Pink tropical

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR089

Een perfect feest zit hem in details. Met deze set tropische bekers maak je je jungle-thema compleet. De groene palmbladeren zijn lekker hip, de bloemen fleurig en de toekan ziet dat het goed is. Schol!

6,00 €

3,60 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 174601 *

CollectieTropical
TypeBekers
KleurRoze
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Deze tropische kartonnen Meri Meri bekers met jungle print, kleurrijke bloemen en toekan zijn perfect voor elk zomers feestje. In elk pak zitten 12 bekers voor koude en warme dranken.

Ga je voor een compleet Jungle-thema? Kijk dan zeker ook naar de servetten, bordjes, stickers, slinger en andere items van Meri Meri in dezelfde hippe tropical-print uit onze collectie.

Afmetingen beker: 9,5 x 8 cm

Inhoud: 260 ml

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.180.080.14
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.