Set van 8 potjes voor pepernoten

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR020

Smullen maar, want de Sint komt nooit zonder lekkers en voor al dat lekker zijn er deze guitige potjes van Meri Meri!

Een hele lading pepernoten - maar ook mandarijntjes of snoepjes - het past er allemaal in en het potje past ook perfect in de kleine handjes van brave kindjes!

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-004

CollectieSinterklaas
TypeBekers
KleurMeerkleurig

Toffe set van 8 potjes uit de Sinterklaas-collectie van Meri Meri.

De potjes zijn versierd met een mooi vlaggenlint, vrolijke Zwarte Piet en gouden letters.

Dankzij Meri Meri kan je elk feestje tot in de puntjes afwerken. Hun collecties zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond naar alle feestartikelen voor de komst van de Sint te vieren!

Elk pak bevat 8 potjes om van te smullen.

Grootte van 1 potje: 9,5 x 6 cm

Grootte van de verpakking: 11 x 9,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.110.090.05
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...